Szeretettel köszöntelek a Napi hírek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Napi hírek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Napi hírek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Napi hírek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Napi hírek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Napi hírek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Napi hírek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Napi hírek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az Óbudai Egyetem két győztes versenyzője, Járó Csaba és Vincze Miklós most mégis elégedetlen volt. Nem sikerült ugyanis a 2 évvel ezelőtti világcsúcstartó rekordot felállítaniuk, amikor 570 kilós terhelésre roppant össze a tésztahídjuk. Most „csak” alig 483 kilónyi súllyal lettek ismét elsők, vélhetően azért, mert a rekorder tészta gyártását időközben megszüntették, egy másik fajtából kellett dolgozniuk.
Egy-egy híd építéséhez legalább húsz tasakolt vagy dobozos makarónit, spagettit, csőtésztát is felhasználnak, s körülbelül egy hét, mire elkészülnek vele. Fontos az alapanyag, a páratartalom, a precizitás, a ragasztás, a szimmetria.
A győztes magyar csapat szerint a versenyeken szerzett tapasztalataikat később a szakmájukban is hasznosíthatják.
Forrás: http://www.szabadfold.hu/
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!