Szeretettel köszöntelek a Napi hírek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Napi hírek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Napi hírek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Napi hírek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Napi hírek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Napi hírek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Napi hírek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Napi hírek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A Jamie's Italian nevű éttermében a könyveiben is bemutatott viszonylag hétköznapi, megfizethető ételeket kínálják majd, nagyon jó minőségű alapanyagokból – írja az Index. Azt, hogy ez a megfizethetőség Magyarországon árban kifejezve mit jelent, még nem lehet tudni.
A franchise-rendszerben működő étteremhálózatot itthon Zsidai Zoltán Roy próbálja meghonosítani. Családi vállalkozása, a Zsidai Group több étteremnek is tulajdonosa. Övék a Spíler, az ÉS, valamint a Baltazár nevű szálloda és a hozzá tartozó étterem is.
A franchise-hoz tartozás szigorú kritériumokat jelent a helyiség és az alapanyagok tekintetében is. Utóbbinak tökéletesen genetikai módosításoktól mentesnek kell lennie, húst csak olyan tenyésztőtől lehet venni, aki nem használ antibiotikumot, és mindennek fenntartható forrásból kell származnia.
Az általában 100-150 fős éttermek belső dizájnját saját belsőépítészeikkel tervezik. A tervek szerint az étterem – Zsidai több vállalkozásához hasonlóan – a Várban lesz.
A séfet a magyar tulaj választja ki Jamie Oliverék egyetértésével. A valószínűleg magyar szakácsnak 8 hetes képzésen kell majd részt vennie Londonban. Később ugyanis csak Jamie receptjeiből dolgozhatnak. Egyedül a napi ajánlaton lehetnek saját – Oliverék által jóváhagyott – receptjei.
Jamie Oliver 1999-ben a Pucér szakács című televíziós főzőműsorral indult, amely óriási siker lett világszerte. Az ebből készült szakácskönyv pedig bestseller lett. Első olasz éttermét 2008-ban Oxfordban nyitotta, mára negyven működik belőle a szigetországban, és harminc a világ különböző pontjain.
Forrás: http://nol.hu/
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Elkészült Budapest leghosszabb villamosvonala
A megváltozott munkaképességűek több mint harmada dolgozik
Szanaszét szakadt a magyar lakáspiac
A fővárosi egészségügyi rendszer átalakításával világossá teszik a betegutakat