Kovács Géza üzente 7 éve

Kedves Molnár József!
Tényleg úgy gondolod, hogy mindezért a traffipax a hibás? Hiszen Erre a posztra írtál.
Vagy inkább úgy gondolod, hogy az önmagát kisembernek nevező, kisebbségi komplexusban szenvedő paranoid, pszichopata is álljon be az általad felsoroltak közé?
Akkor is így gondolnád, ha ezek miatt kerülnél balesetveszélybe, miközben az unokád ott ül a kocsidban?
Szerintem még egy okkal több, hogy kiszűrjük ezeket a taplókat.
Szép napot!

Válasz

Kovács Géza üzente 7 éve

Kedves Rabbit Father!
Egy traffipaxnak csupán annyi a dolga, hogy a közúti szabálytalanságokat lássa és dokumentálja, nem holmi lehetséges korrupciót.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én például kurv@r@ utálom, a vezetés közben telefonáló, a piroson áthajtó, a buszsávban a többiek elé sunnyogó, vagy épp agresszíven mindenkit leszaró barmokat, meg a notórius szabálytalankodókat, akik azt hiszik, hogy nekik mindent szabad, mert biztosan mindenki más is ezt csinálja.
Na ezekre nincs szükség az utakon, én kimondottan örülök az új traffipaxoknak.

Mi több, nem rég olvastam, hogy az úrvezetők közel 70%-a fél amikor be kell szállnia a kocsiba vezetni.
Nos, ezeket egy pszichológiai teszttel kellene kiszűrni, mert ők is potenciális balesetforrások.

Válasz

Tóth Dezső üzente 9 éve

Tehát darabja 4.5 millio forint! Erre van pénz?

Válasz

szentirmai tibor üzente 9 éve

Épp ma láttam a Spectrum- on az új lencséről szóló filmet amiben bemutatták, 5 centitől három km-ig tiszta képet tud adni az új műanyag lencse. És ez még nem minden 3D-s filmet is tud egy lencsével. Az új évszázad legnagyobb találmánya lesz!!!

Válasz

Lakinger Béla üzente 9 éve

Még nem láttam egyetlen csontógyula mögött se egy dzsíájdzsót csőrevágott géppityut a tarkójához szorítva, "Quickly or die!"-t ordítva!

Válasz

Huszár Zsolt üzente 9 éve

"Az alagútban a megengedett legnagyobb sebesség a személygépkocsik számára 80 km/h volt. A mérés bevezetését követő első évben a járművezetők jogkövető magatartása (és a büntetéstől való félelmük) következtében az átlagsebesség több mint 10 km/h-val csökkent (85 km/h-ról 75 km/h alá). A mérések bevezetéséről tartott médiakampányt követően rohamosan csökkent az átlagsebesség az alagútban (egészen 77 km/h-ra), majd később beállt egy viszonylag állandónak tekinthető értékre (73 km/h)."
"Az átlagsebesség, valamint a segességkülönbségek csökkenéséből fakadóan nem maradt el a közlekedésbiztonsági hatás sem (2/5).
Sérüléses balesetek aránya -33,3 %
Halálos és súlyos sérültek aránya -48,8 %
Könnyű sérültek -32,2% "

Válasz

Huszár Zsolt üzente 9 éve

"csontó gyula üzente 1 perce

szerintem az indokolatlanul lassan hajtók 90 helyett 60-70 sokkal nagyobb veszélyt jelentenek a közlekedésben, mint a 100 110-el autózók sokszor ők kényszerítik bele az embert a szabálytalanságba őket nem büntetik neem mérik ,pedig ugyan úgy vagy még szigorúbban kellene büntetni Csonto Gyula"
A "szerintem" nem tény. A baleseti statisztikák és elemzések nem igazolják állításodt. Azt viszont, hogy 10 % sebességcsökkenés több mint 30 %-kal csökkenti a balesetek számát.

Válasz

csontó gyula üzente 9 éve

szerintem az indokolatlanul lassan hajtók 90 helyett 60-70 sokkal nagyobb veszélyt jelentenek a közlekedésben, mint a 100 110-el autózók sokszor ők kényszerítik bele az embert a szabálytalanságba őket nem büntetik nem mérik ,pedig ugyan úgy vagy még szigorúbban kellene büntetni Csonto Gyula

Válasz

Huszár Zsolt üzente 9 éve

"

Kovács Béla üzente 1 napja

Vajon a mostani trafipax jelzők ezeket is érzékelik? Mert akkor mégis csak veszek egy ilyen kijelzőt . Az interneten állandóan hirdetik és legális a használataa.
A fene essen beléjük!"
Aki ennyire tudatosan készül a gyorshajtásra, azt duplájára kellene büntetni. :-)

Válasz

Huszár Zsolt üzente 9 éve

"Nékik mindent szabad! Büntetni meg kötelező, a kütyük árát békell szedni,ja és a prémcst is. 16 nagy teljesítményű nyomja a csekket 24 órában percenként10- et a nyugati határszélen/MOS még fejlestsztik/

marton"
Van egy nagyon egyszerű megoldás. Közlekedj, vezess szabályosan.

Válasz

Huszár Zsolt üzente 9 éve

"Rabbit Father üzente 1 napja

remélem azt is látják hogy mikor mutatok nekik egy szép nagy lóf...t :)

ez baromira kell bezzeg a korrupció az nem gond ?"
De, a korrupció is gond. A betörés is ,a rablás is , a lopás is. MEG a sebességtúllépés (a halálos végű közlekedési balesetek többsége emiatt következik be. MEG gond, ha buszsávban mész. MEG az is ha nem indexelsz. stb.
Szóval lengess csak be és fizess.

Válasz

marton lajos üzente 9 éve

Nékik mindent szabad! Büntetni meg kötelező, a kütyük árát békell szedni,ja és a prémcst is. 16 nagy teljesítményű nyomja a csekket 24 órában percenként10- et a nyugati határszélen/MOS még fejlestsztik/

marton

Válasz

Kaszás Zsolr üzente 9 éve

Erre szükség is van! Elég sok a paraszt az utakon! Lehetne sorolni sa kézben tartott telefonoktól kezdve! A jelzés legális, a blokkoló viszont nem, és azt le is foglalják. A használata viszont egyértelmű, mert ha blokkol, azt a trafi is visszajelzi. Forgalmi helyzetből ritka az a szabálysértés, amit el lehet követni, erre fölösleges hivatkozni. A legtöbb szigorú szabálysértés nem ilyen. Szabályosan közlekedő nem tud balesetet okozni, és szabályosan közlekedőt büntetni sem fogják, aki viszont képtelen betartani a lakotton 50-et, telefonnal vezet (vagyis menőzik, mert kézben levő telefonnal senki nem tud vezetni), nem engedi át a gyalogost zebrán vagy kanyarodásból, záróvonalon, ködben, kanyarban előz, fizessen - a jelenlegi bírságoknál jóval többet. Még kevesellem is s bírságokat!

Válasz

Molnár József üzente 9 éve

A kis átlagember néha véletlenül, vagy forgalmi helyzetből adódóan szabályt sért, a gatyája is rámehet, de a nagy luxuskocsikban ülők meg minden gond nélkül kicsengetik a több százezres, akár milliós büntiket is. Továbbá javasolnám a rendőrautókba szerelni egy saját figyelőkamerát, mert nagyon gyakori a rendőrök szabálysértése is!! Záróvonal átlépés, irányjelző nélküli kanyarodás, telefonálás vezetés közben, öv nélkül, villogó használata csak addig amíg a piroson átmegy... Kézifékes kanyarodást is a konkrét példaként tudom sorolni...

Válasz

Rozman András üzente 9 éve

a bűnözőket meg aki majdnem eltolta az újságírókat tólapossal az sarat turt a porban!

Válasz

Kovács Béla üzente 9 éve

Vajon a mostani trafipax jelzők ezeket is érzékelik? Mert akkor mégis csak veszek egy ilyen
kijelzőt . Az interneten állandóan hirdetik és legális a használataa.
A fene essen beléjük!

Válasz

Rabbit Father üzente 9 éve

remélem azt is látják hogy mikor mutatok nekik egy szép nagy lóf...t :)

ez baromira kell bezzeg a korrupció az nem gond ?

Válasz